Succesverhalen

Al ruim 35 jaar is Forum Research actief in de wereld van marketingonderzoek en -advies. In deze 35 jaar hebben wij met een klein team van experts gewerkt aan legio Nederlandse en buitenlandse merken en organisaties op het gebied van marketing, business innovatie, beleving en menselijk gedrag.

Forum Research - Logo - Triodos bank (WebP)
Forum Research - Logo - Rabobank (WebP)
Forum Research - Logo - Centraal beheer Achmea (WebP)
Forum Research - Logo - Avero Achmea (WebP)
Forum Research - Logo - KLM (WebP)
Forum Research - Logo - TomTom (WebP)
Forum Research - Logo - Prorail (WebP)
Forum Research - Logo - NS (WebP)
Forum Research - Logo - Dela (WebP)
Forum Research - Logo - Zorgdomein (WebP)
Forum Research - Logo - Woonbedrijf (WebP)
Forum Research - Logo - Den Bosch (WebP)
Forum Research - Logo - Argenta (WebP)
albelli logo.png
Forum Research - Logo - Essent (WebP)
Swiss sense logo.png
Forum Research - Logo - Gemeente Breda (WebP)
Forum Research - Logo - Joost (WebP)

ProRail

ProRail vond, door de inzichten uit een behoeften- en drijfverenonderzoek onder vervoerders op het spoor, de opening om de relatie met die vervoerders fundamenteel anders in te richten. Samen bouwen ze nu aan de toekomst van het Nederlandse spoor.

Bekijk case

Woonbedrijf

Fijn en Ongestoord wonen, dat is de bewonersgerichte ambitie van Woonbedrijf! Forum ontwikkelde een impliciet bewonersbelevingsonderzoek, waarin we met open vragen de bewonersbeleving ophalen. Met tekstanalyse halen we hier concrete stuurinformatie uit.

Bekijk case

Dela

We doorgronden onderbewuste drijfveren van uitvaart-gasten en luisteren continu naar hun beleving. Dit geeft DELA concrete inzichten om de dienstverlening per uitvaartlocatie te verfijnen, de gastbeleving te verbeteren en te bouwen aan het succes van DELA.

Bekijk case

Gemeente Breda

Om de doelstellingen voor de energietransitie te halen, is het van belang dat Gemeente Breda woningeigenaren in beweging krijgt om te investeren. Forum heeft de drijfveren en belemmeringen van woningeigenaren opgehaald. Dat leverde cruciale informatie voor succes!

Bekijk case

Triodos Bank

Klanten die voor Triodos Bank kiezen, doen dat heel bewust. Triodos realiseert zich dat elk klantcontact een kans is om de klantrelatie te bestendigen. Forum levert met continu impliciet klantbelevingsonderzoek de stuurinformatie om de klantrelatie verder te ontwikkelen.

Bekijk case

Avéro Achmea

De inzichten uit impliciet belevingsonderzoek in het intermediaire distributiekanaal leiden mede tot een versterkte relatie met het intermediair en aanscherping van het onderscheidend vermogen.

Bekijk case

Zorgdomein

Dankzij Forum’s behoeften- en drijfverenonderzoek, begrijpt ZorgDomein beter dan ooit wat zorgverleners ten diepste drijft. De inzichten vormen de basis voor de herpositionering van ZorgDomein en om de slag te maken van een functionele naar een emotionele klantrelatie.

Bekijk case

albelli

Wat beweegt iemand om een fotoboek te maken en bestellen? Op basis van ons internationale behoefte- en drijfverenonderzoek scherpte abelli haar dienstverlening en waarde-proposities aan.

Bekijk case

"Forum meet wat mensen beweegt."

- Alex Bertens, Forum Research -