Triodos Bank

Triodos Bank is een bijzondere bank, een van de meest duurzame banken ter wereld. Vanuit de overtuiging dat geld veranderkracht heeft, hebben al ruim 700.000 klanten zich aangesloten bij de positieve beweging van Triodos Bank. We geven Triodos de inzichten die ze nodig hebben om te blijven bouwen aan diepgewortelde klantrelaties.

Forum Research - Image - Succesverhalen 1 (WebP)
Forum Research - Image - Succesverhalen 2 (WebP)

Neuro research

Triodos Bank is voor Forum een klant van het eerste uur, voor wat betreft onze neuro research technieken. We meten hoe klanten het contact met de bank ervaren. Met behulp van kunstmatige intelligentie halen we uit de klantfeedback de dominante emoties en de (on)vervulde klantbehoeften die bepalend zijn voor de totstandkoming van die emoties. Dit doen we op continue basis.

“Forum geeft inzicht in wat klanten beleven in het contact met een medewerker van onze klantenservice. Dat zegt meer dan een cijfer alleen, het overstijgt een transactie en geeft inzicht in de relatie met onze klanten. Inzicht wat ons in staat stelt verder te ontwikkelen en onze missie binnen klantcontact waar te maken, ik ont-moet met hart en hoofd.”

- Triodos Bank, DaniĆ«l Stegeman -