ZorgDomein

ZorgDomein helpt zorgverleners met het vinden, kiezen en regelen van zorg. Met behulp van een digitaal platform verbindt ZorgDomein zorgprofessionals onderling en met hun patiënten. ZorgDomein heeft de ambitie om partner te zijn van zorgverleners door ze te ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke zorg voor hun patiënten. Concreet betekent dit dat ze de omslag willen maken va een functionele naar een emotionele relatie met ZorgVerleners, waarbij niet langer het digitaal platform maar de klantbeleving centraal staat.

Forum Research - Image - Succesverhalen 1 (WebP)
Forum Research - Image - Succesverhalen 2 (WebP)

Klantbehoeften onderzoek

In nauwe samenwerking met ZorgDomein en strategisch communicatiebureau Martin and Lewis hebben we een klantbehoeften onderzoek uitgevoerd, waarmee we behoeften en drijfveren van zorgverleners hebben vastgesteld, als input voor de strategische herpositionering. Daarnaast luisteren we met onze neuro research technieken zeer regelmatig naar diverse klantgroepen. Daarmee stellen we vast wat de ontwikkeling in de klantbeleving en de klantloyaliteit is en we adviseren ZorgDomein hoe ze de volgende stap in hun ambitie kunnen zetten.

"We raken steeds meer op elkaar ingespeeld als team. De een geeft een voorzet, de ander kopt hem in. Het rapport is de beknopte versie van heeeel veel inzichten die we eigenlijk nog beter zouden moeten begrijpen."

- ZorgDomein -