Beter inzicht met een innovatief marktonderzoeksbureau

Goed onderzoek start met het kiezen van het juiste marktonderzoeksbureau. Je zoekt een marktonderzoeksbureau dat zich verdiept in jouw organisatie, jouw markt en samen met jou de inzichten boven tafel haalt die bepalend zijn voor succes. Daarbij wil je meer dan een cijfertje, je zoekt factoren die echt bepalend zijn voor de keuzes die jouw klanten en prospects maken. En daarbij gericht advies over hoe je die keuzes kunt beïnvloeden. 

Bij Forum Research ben je hiervoor aan het juiste adres! Wij zijn een marktonderzoeksbureau dat neuro research methoden heeft ontwikkeld die beter inzicht verschaffen in het keuzeproces van jouw klanten. Dit doen we door toepassingen van inzichten uit het behavioral economics vakgebied.

Forum Reserach - Large Image - Landingspagina (WebP)

Kwalitatief onderzoeksbureau

Inzicht in de keuzes die jouw klanten maken, vraagt in eerste instantie om een kwalitatief onderzoeksbureau. Klanten zijn net mensen. We laten ons, in de keuzes die we maken, allemaal in sterke mate leiden door onze behoeften en drijfveren. Inzicht verkrijgen in de behoeften en drijfveren, die in de context van jouw markt en jouw product spelen, vraagt om kwalitatief onderzoek. Forum Research is een kwalitatief onderzoeksbureau dat in tal van markten behoefteonderzoek heeft uitgevoerd; zowel in B2C als B2B en in profit als not-for-profit markten. We nemen je graag mee in onze aanpak en relevante cases die we hebben uitgevoerd.

Forum Research - Image - Landingspagina 1 (WebP)
Forum Research - Image - Landingspagina 2 (WebP)

Onderzoeksbureau voor kwantitatief belevingsonderzoek

Forum Research is echter meer dan een kwalitatief onderzoeksbureau. We stoppen niet bij kwalitatief onderzoek, maar hebben methoden in huis om de resultaten uit een behoefteonderzoek te kwantificeren of te vertalen in een kwantitatief klantbelevingsonderzoek. Dit klantbelevingsonderzoek gaat een stap verder dan het bekende klanttevredenheidsonderzoek of een NPS-meting. We nemen je graag mee in de verschillen tussen deze methoden en in het belang van beleving voor de keuzes die jouw klanten maken. 

Een klantbelevingsonderzoek kun je één keer per jaar, meerdere keren of zelfs continu uitvoeren. Dit is afhankelijk van wat voor jouw organisatie en de aard van jouw dienstverlening het meest relevant is. En natuurlijk speelt budget hierbij ook een rol. 

We zetten het onderzoek in nauwe samenwerking met jouw organisatie op, voeren het uit en na afloop geven we je concrete aanbevelingen om de beleving van jouw klanten te verbeteren en het succes van jouw organisatie te vergroten.